SanAndreasçı Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SanAndreasçı Hoşgeldiniz

Türkiyenin En Büyük SanAndreas Sitesi

AnasayfaCanlı TVGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım

YazarMesaj
BlackKnigt
AdminAdmin
BlackKnigt

Erkek
İş/Hobiler : satranç
Lakap : Bey
Ruh Hali : WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Mutsuz10
Başarı Puanı :
WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Left_bar_bleue1 / 1001 / 100WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Right_bar_bleue

Seviye :
WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Left_bar_bleue0 / 1000 / 100WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Right_bar_bleue

Paylaşım :
WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Left_bar_bleue0 / 1000 / 100WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Right_bar_bleue

Ceza :

Rep Puanı :

WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Empty
MesajKonu: WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım   WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 7:30 pm

Selamlar.
Size WinRAR ile yüksek oranda sıkıştırma yapmayı anlatacağım. Örneğimizde PHP-Nuke 7.5'in dosyalarını sıkıştıracağız. Dosyaların bulunduğu klasöre sağ tıklayıp "Arşive ekle..."yi (Add to

archive...) seçiyoruz.

WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Winrar8sz

Açılan kutuda Sıkıştırma yöntemini (Compression method) En iyi
(Best) yapıyor ve sağdaki seçeneklerden "Katı arşiv oluştur"u (Create solid archive) işaretleyip Tamam'a tıklayarak arşivi oluşturuyoruz.

WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Winrar5qe

Oluşturduğumuz arşivin boyutu 1,79 MB oldu.Bakın Aşagıya

WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Winrar9ic

----------------------------------------------------------------
Aynı arşivi bu kez bu işlemleri uygulamadan yaptık ve dosyanın boyutu 4,24 MB oldu.

WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım Winrar4qn

Kolay Gelsın.
http://sanandreasturkiye.eniyiforum.net

WinRAR İle Yüksek Oranda Sıkıştırma Yapmak - Resimli Anlatım
1 sayfadaki 1 sayfası