SanAndreasçı Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SanAndreasçı Hoşgeldiniz

Türkiyenin En Büyük SanAndreas Sitesi

AnasayfaCanlı TVGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM

YazarMesaj
BlackKnigt
AdminAdmin
BlackKnigt

Erkek
İş/Hobiler : satranç
Lakap : Bey
Ruh Hali : AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Mutsuz10
Başarı Puanı :
AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Left_bar_bleue1 / 1001 / 100AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Right_bar_bleue

Seviye :
AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Left_bar_bleue0 / 1000 / 100AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Right_bar_bleue

Paylaşım :
AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Left_bar_bleue0 / 1000 / 100AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Right_bar_bleue

Ceza :

Rep Puanı :

AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Empty
MesajKonu: AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM   AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 8:48 pm

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, İki Hafta Aradan Sonra Tekrar Oturduğu Koltuğunu Özlediğini ve Mutlu Olduğunu Söyledi.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, iki hafta aradan sonra tekrar oturduğu koltuğunu özlediğini ve mutlu olduğunu söyledi.
Ergenekon Operasyonu kapsamında 1 Temmuz 2008'de gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen ATO Başkanı Aygün, iki hafta aradan sonra serbest kalınca, bugün ATO'daki makamına geldi.

Akşam üzeri odasından çıktıktan sonra kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını cevaplayan Aygün, ziyarete gelen herkese teşekkür ederek şöyle konuştu: "Odamı özledim. 11 yıldır buradayım. 14 gün aradan sonra gelmek duygulandırdı beni."
Sinan Aygün, 1 Temmuz 2008'de Ergenekon Operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, iki hafta aradan sonra tutuksuz yargılanmak üzere sersest bırakılmıştı.
http://sanandreasturkiye.eniyiforum.net

AYGÜN: ODAMI ÖZLEDİM, MUTLUYUM
1 sayfadaki 1 sayfası